Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (2024)

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (1)

woensdag 12 juni 2024Jane van Hout

Eindelijk komt de zomer eraan en hopelijk daarmee ook de zon, en kunnen we gaan genieten van ellenlange picknicks, stranddagen en terrassessies. Dat is natuurlijk ontzettend fijn, maar niet de beste manier om in shape te blijven. Een zonnige dag is ook een goede motivatie om je workout naar buiten te verplaatsen, want niets lekkerder dan sporten in de buitenlucht. Iedere training die je op een matje doet, doe je 's zomers gemakkelijk buiten. Je kunt ook je sportschema aanpassen aan het seizoen en voor een van onderstaande buitentrainingen kiezen; zo kom je de zomer door op een fitte manier.

Hardlopen

Denk je aan buitensporten, dan denk je al gauw aan hardlopen. Het is dé zomerworkout bij uitstek en je hebt er eigenlijk niets voor nodig. Kies een mooie route bij jou in de buurt - denk aan een park, bos of ander natuurgebied - en geniet van de vitamine D en de energie die het rennen je geeft. Je zult zien dat het je steeds gemakkelijker afgaat en je in no time je pr verbetert.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (2)

Verwijderen uit collectie?

New Balance

new balance new balance 237 running sneakers roze suede

€99,99

Bezoek Ziengs
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (3)

Verwijderen uit collectie?

New Balance

trail running schoenen fresh foam x hierro v7 new balance , black , dames

€199,99

Bezoek Miinto
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (5)

Verwijderen uit collectie?

New Balance

new balance unisex running stash hoed in groente, nylon, maat osz

€19,60

Bezoek New Balance
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (6)

Verwijderen uit collectie?

New Balance

new balance dames nb sleek medium support pocket sports bra in zwart, poly knit, maat xl

€50,00

Bezoek New Balance
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (7)

Verwijderen uit collectie?

Antony Morato

antony morato running high hoge sneakers

Niet beschikbaar

Bezoek Nelson

Wielrennen

Fietsen of wielrennen komt op diverse vlakken overeen met hardlopen, maar gaat een stuk sneller en is minder blessuregevoelig. Zorg wel dat je een goede fiets hebt die op jou is afgesteld, zodat je lichaam op de juiste manier kracht kan uitoefenen en je geen druk voelt op je gewrichten. Daarna kun je gaan en staan waar je wilt, want deze sport zorgt voor een groot vrijheidsgevoel en werkt volgens ervaren fietsers heel mindful. En juist wanneer het buiten heel warm is, leidt wielrennen tot een verkoelend effect vanwege de rijwind, die je met een bepaalde snelheid zelf creëert. Het is de ideale manier om je hoofd leeg te maken en tegelijkertijd je energie kwijt te kunnen. Vind je solo sporten niet gezellig? Zoek een fietsbuddy en ontdek samen de mooiste routes terwijl je werkt aan een fit en gezond lichaam.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (8)

Verwijderen uit collectie?

Clockhouse

c&a clockhouse-korte fietsbroek, zwart, maat: l

€12,99

Bezoek C&A Online
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (9)

Verwijderen uit collectie?

C&A

c&a set van 2-fietsbroek, groen, maat: 176

€12,99

Bezoek C&A Online
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (10)

Verwijderen uit collectie?

Only

stretchy fiets shorts

€9,99

Bezoek ONLY
Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (11)

Verwijderen uit collectie?

Vila

shapewear fietsshort

€11,99

Bezoek VILA

Tennis

Mede dankzij Challengers en bijbehorende tenniscore is tennis populairder dan ooit. Wellicht heb je de afgelopen tijd wel naar het tennistournament Roland Garros gekeken en ben je geïnspireerd geraakt om ook het racket te pakken. Het is in ieder geval de perfecte buitensport voor de zomer om samen met iemand te doen én je kunt je er ook nog eens heel modieus voor aankleden. Andere voordelen: het is goed voor je concentratie en behendigheid, een betere conditie, sterkere longen, een hogere mentale weerbaarheid en sterkere spieren en botten.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (12)

Verwijderen uit collectie?

Cruyff

cruyff endorsed tennis lage sneakers

€89,99

Bezoek Nelson

Golf

Wil je iets nieuws proberen deze zomer, roep dan je vrienden op om met je naar de golfbaan te gaan. Het is een uitdagende sport die je misschien in het begin wat frustratie kan opleveren, maar met een beetje doorzettingsvermogen zul je zien hoe leuk het is en dat het heel verslavend werkt; waarschijnlijk wil je straks niets anders meer. Bovendien ben je er op de golfbaan echt even uit en kun je tegelijkertijd genieten van het weer en de mooie omgeving. Afhankelijk van het aantal holes bepaal je zelf de lengte van deze buitentraining. Negen holes kost je ongeveer twee uur, achttien holes het dubbele. Wanneer je minder tijd hebt, zijn er ook kortere banen te vinden waarin je in minder tijd de negen holes aantikt. Het is wat ons betreft een fijne sport die je fitter maakt, je houding verbetert, en goed is voor je stappen en calorieverbranding. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid vitamine D die je binnenkrijgt.

Suppen

Met mooi weer is de verleiding groot om het water op te zoeken. Wil je eens iets anders of meer actief doen dan dobberen op een luchtbed of varen door de grachten, dan zijn er diverse watersporten om je op te richten. Probeer bijvoorbeeld eens stand-up paddling, beter bekend als suppen. Het is een goede manier om vanaf het water de omgeving te verkennen en te genieten van de rust die het met zich meebrengt; suppen blijkt stressverminderend te werken, terwijl je een complete fullbodyworkout doet - wist je dat je 95% van je spieren nodig hebt bij deze training.

Beeld: Getty

Lees ook

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (13)

Fashionchick test: zo helpt de nieuwste smartwatch van HUAWEI je met je voeding en energie

De HUAWEI WATCH FIT 3 heeft álle gewenste features die je van een smartwatch verwacht; en het overzicht daarvan is gemakkelijk in de bijbehorende app te bekijken. Met deze stijlvolle smartwatch track je bovendien gemakkelijk je calorieën én houd je je energielevels goed op pijl. Ik heb de HUAWEI WATCH Fit 3 nu een tijdje geprobeerd en heb ondervonden hoe makkelijk en effectief dit horloge werkt.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (14)

Deze flatterende items maken je vakantiegarderobe compleet

Knap, sexy én flatterend; het lijkt alsof de ontwerpers achter Lounge met die opdracht aan de slag zijn gegaan toen ze achter de ontwerptafel kropen voor hun nieuwe collecties badmode en nachtmode. Dankzij hun nieuwste swimwear voel je je helemaal beach ready en de items voor ‘s nachts doen daar nog een schepje bovenop. Sterker nog, je draagt beide collecties het liefst de hele dag door.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (15)

Last-minute vakantie boeken? Dit zijn de 6 beste bestemmingen

Nog geen vakantie geboekt voor deze zomer? Geen zorgen. Er zijn een aantal last-minute vakantiebestemmingen die ook nu nog tegen goede prijzen te boeken zijn. Parels van bestemmingen en accommodaties, die je een onvergetelijke zomer garanderen.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (16)

Dankzij deze musthaves ga je het festivalseizoen tegemoet in stijl

De zomer nadert en dat betekent dat het festivalseizoen steeds dichterbij komt. Sterker nog, de eerste festivals van dit jaar hebben al gezorgd voor een voorzichtige aftrap. Nu Lentekabinet, DGTL, De Zon en vele andere feesten achter de rug zijn, hebben we de smaak goed te pakken en lonken we naar meer. Wat je aantrekt naar een event waar het naast muziek draait om zien en gezien worden? Daarbij helpen we je graag. Want dankzij deze festivalmusthaves ga je stijlvol én zonder zorgen de dansvloer op.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (17)

Deze parfum en deodorant ineen biedt de perfecte geurmatch voor ieder moment

VOGUE Women staat bekend om haar unieke, krachtige bloemengeuren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende energie of een verleidelijke geur, de parfum-deodorantcombinaties van VOGUE Women bieden een geurervaring die je laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Ontdek de verscheidenheid van de zeven exclusieve geurlijnen en vind je perfecte match.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (18)

Op deze manier creëer je de perfecte BACARDÍ-brunch

BACARDÍ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dansscene. Dit weekend staat het iconische rummerk met Casa BACARDÍ opnieuw op Amsterdam Open Air. Met Caribbean muziek en street sound systems is deze stage een absolute must om te bezoeken. Ben je niet aanwezig op Amsterdam Open Air? Geen zorgen, want BACARDÍ brengt dit jaar het festivalgevoel naar iedere locatie met een BACARDÍ-brunch. En daar kun je zowel voor als na een festivalbezoek van genieten.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (19)

Dit zijn de beste zomertops voor een grote cupmaat

Ben je op zoek naar de ideale zomertop, maar vind je het moeilijk vanwege je grote cupmaat? Je hoeft niet verder te zoeken, want we hebben de meest flatterende tops plus alle tips en tricks voor je op een rij gezet. Laat die zomer maar komen.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (20)

Dit zijn de beste anti-rimpelcrèmes voor een strakke huid en jeugdige look

We worden allemaal ouder, en of we dat nu willen of niet, krijgt ons gezicht te maken met huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels. Gelukkig zijn er een heleboel serums en crèmes die ingrediënten bevatten die strijden tegen rimpels en andere tekenen van de ouder wordende huid. Maar wat is nu de beste anti-rimpelcrème die écht werkt voor het behoud van een strakke huid en jeugdige uitstraling? Van dagcrème tot nachtcrème; we zetten de beste 8 onder elkaar.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (21)

Met deze 6 zomertrends kom je luchtig gekleed de dag door

Elk jaar stuiten we op hetzelfde probleem: hoe kleed je je voor de hoge temperaturen van de zomer? Om die vraag te beantwoorden, zetten we de 6 grootste modetrends voor lente/zomer van 2024 onder elkaar. Met deze trends kom je gegarandeerd luchtig en stijlvol gekleed het seizoen door.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (22)

Zo krijg je gladde benen zonder rode vlekjes en bultjes

Je wil natuurlijk niet alleen een zichtbaar gladde en gezonde huid op je gezicht, je wil ook met je lichaamshuid kunnen shinen. En nu we de zon veel vaker gaan zien, geldt dat vooral voor je benen. Dus hoe krijg je de huid van je onderdanen snel in shape? We hebben een aantal tips voor je verzameld waarmee je benen in de beste conditie de zomer doorkomen.

Met deze workouts kom je gemakkelijk de zomer door | Fashionchick.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5866

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.